ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

banner price

Την Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη ή Πρωτοβάθμια Περίθαλψη


Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη ή Πρωτοβάθμια περίθαλψη ή Εξωνοσοκομειακές Δαπάνες θεωρούνται οι ιατρικές επισκέψεις, οι παρακλινικές εξετάσεις, οι φυσιοθεραπείες, τα φάρμακα κ.λπ. και γενικά κάθε ιατρική πράξη η οποία δεν απαιτεί την εισαγωγή του ασφαλιζομένου σε νοσηλευτικό ίδρυμα ως εσωτερικού ασθενή (24ωρη παραμονή) και είναι ιατρικώς απαραίτητη για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του ασφαλιζόμενου.

Το όφελος και οι καλύψεις
Με τα ιδιωτικά προγράμματα κάλυψης Εξωνοσοκομειακών Δαπανών αποκτάμε πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας χωρίς τις αναμονές και τις χρονοβόρες διαδικασίες των δημόσιων ταμείων, αποκτάμε αξιοπρέπεια.

Μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης και ανάλογα με το πρόγραμμα ασφάλισης που θα επιλέξουμε, εξασφαλίζουμε την κάλυψη των δαπανών που απαιτούνται, μέχρι ένα  ανώτατο όριο ανά περίπτωση, για:

  • Διαγνωστικές Εξετάσεις με παραπεμπτικό δικού μας ιατρού ή συμβεβλημένου με την ασφαλιστική εταιρία, με ή/και χωρίς δική μας συμμετοχή
  • Ιατρικές επισκέψεις σε ιατρεία συμβεβλημένων ιατρών ή ιατρών δικής μας επιλογής, με ή/και χωρίς δική μας συμμετοχή ανά επίσκεψη  
  • Ιατρικές Επισκέψεις κατ’ οίκον από συμβεβλημένους ιατρούς, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, με ή/και χωρίς δική μας συμμετοχή ανά επίσκεψη
  • 24ωρη Τηλεφωνική Υποστήριξη με ιατρικές συμβουλές, καθοδήγηση, πληροφορίες και συντονισμό για την καλύτερη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού
  • Μεταφορά με Ασθενοφόρο   
  • Φυσιοθεραπείες από συμβεβλημένους φυσιοθεραπευτές, ακόμα και κατ’ οίκον, με ή/και χωρίς δική μας συμμετοχή ανά επίσκεψη
  • 1 Check-Up το χρόνο  
  • Προγεννητικό Έλεγχο
  • Οδοντιατρικό Έλεγχο, καθαρισμό, φθορίωση

Πώς θα αποζημιωθώ
Υπάρχουν δύο τρόποι:
Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη σε Συμβεβλημένο Διαγνωστικό Κέντρο ή/και σε Συμβεβλημένο Δίκτυο Ιατρών

Η κάλυψη από την ασφαλιστική εταιρία των Αναγνωρισμένων Εξόδων Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης σε Συμβεβλημένο Διαγνωστικό Κέντρο ή/και  Δίκτυο Ιατρών γίνεται με Απευθείας Εξόφλησή τους από την ασφαλιστική εταιρία.

Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη σε Μη σε Συμβεβλημένο Διαγνωστικό Κέντρο ή/και σε Συμβεβλημένο Δίκτυο Ιατρών

Η κάλυψη από την ασφαλιστική εταιρία των Αναγνωρισμένων Εξόδων Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης σε Μη Συμβεβλημένο Διαγνωστικό Κέντρο ή/και  Δίκτυο Ιατρών γίνεται μετά την προσκόμιση των πρωτοτύπων παραστατικών. Πρέπει πρώτα εμείς να καταβάλουμε τα έξοδα με δικά μας κεφάλαια και στην συνέχεια να προσκομίσουμε τις πρωτότυπες αποδείξεις στην ασφαλιστική εταιρία προκειμένου να μας αποδοθούν τα έξοδα.  

Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις σε περίπτωση συμμετοχής μας στα έξοδα θα πρέπει να καταβάλουμε στο Διαγνωστικό Κέντρο την όποια συμμετοχή προβλέπεται.

Πόσο θα μου κοστίσει;
Το κόστος κάθε προγράμματος ασφάλισης εξαρτάται από την εταιρεία και τις παροχές. Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ενδεικτικά είναι:

  • Η συμμετοχή ή όχι του ασφαλιζόμενου στο κόστος των Διαγνωστικών Εξετάσεων και των Ιατρικών Επισκέψεων.
  • Το μικρό ή μεγάλο ανώτατο όριο Ιατρικών Επισκέψεων ή/και Διαγνωστικών Εξετάσεων κατ’ έτος
  • Η δυνατότητα Ελεύθερης Επιλογής Ιατρού ή αποκλειστικά και μόνο Συμβεβλημένου Ιατρού με την Ασφαλιστική Εταιρία

Τι θα πρέπει να προσέξω;
Η κατανόηση των ασφαλιστικών όρων και εννοιών χρειάζεται μεγάλη εμπειρία και πολλοί, ακόμη και άνθρωποι του χώρου, δυσκολεύονται στην ερμηνεία τους.
Κύρια επιλογή μας θα πρέπει να είναι αυτή του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή ο οποίος θα μας συμβουλεύσει και θα μας κατευθύνει ανάλογα.
Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στον οποίο θα απευθυνθούμε θα πρέπει καταρχήν να μας ενημερώσει:

  • Αν παρέχει της υπηρεσίες του για λογαριασμό μιας ή περισσοτέρων ασφαλιστικών εταιριών, Ασφαλιστικός Σύμβουλος & Ασφαλιστικός Πράκτορας, ή αν λειτουργεί κατ’ εντολήν μας, χωρίς να δεσμεύεται ως προς την επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας, Μεσίτης Ασφαλίσεων
  • Αν παρέχει συμβουλές βάσει Αμερόληπτης Ανάλυσης,  με βάση την ανάλυση επαρκούς αριθμού ασφαλιστικών συμβάσεων που διατίθενται στην αγορά, ώστε να είναι σε θέση να προτείνει, σύμφωνα με επαγγελματικά κριτήρια, την σύμβαση που θα ανταποκρίνεται πληρέστερα στις ανάγκες μας.

Ο Μεσίτης Ασφαλίσεων, βάσει ιδίως των πληροφοριών τις οποίες θα έχουμε παρέχει,  θα διευκρινίσει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες μας καθώς και τους λόγους στους οποίους βασίζονται οι συμβουλές που μας παρέχει σχετικά με συγκεκριμένο ασφαλιστικό προϊόν αλλά και την συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρία.
Η διαδικασία αυτή θα οδηγήσει στην αγορά ενός προϊόντος το οποίο θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μας από πλευράς καλύψεων και κόστους.

 

 

Επιστροφή 

03 Η εταιρεια μας

Η Solvency Insurance Brokers Ι.Κ.Ε. συστάθηκε το 2009 και είναι εγγεγραμμένη στο Ε.Ε. Θεσσαλονίκης με αριθμό μητρώου 108003 και ειδικού μητρώου 600018 ως Εταιρία Μεσιτείας Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων.

04 Μιληστε μαζι μας

Solvency Insurance Brokers Ι.Κ.Ε.
Καβάλας 2 & Κωλέττη 
ΤΚ 54627 - Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 500 263-4
Fax: +30 2310 500 265
email: info@solvency.gr